Fanfare Alem7 dagen geleden
Fanfare Alem2 weken geleden
Nieuwjaarsconcert Fanfare Alem

Op zondag 14 januari 2018 geeft Fanfare Alem haar jaarlijks terugkerende nieuwjaarsconcert. Fanfare Alem zal het nieuwjaarsconcert opdragen aan het onlangs overleden lid Ben Broekmeulen.
Ben speelde ruim 30 jaar bij de muziekvereniging op trompet.

In de afgelopen maanden hebben Slagwerkgroep en Fanfare een aantal nieuwe arrangementen ingestudeerd, waaronder de concoursstukken waarmee de vereniging een mooie 1e prijs heeft behaald onder leiding van Joost van Wichen.
Tijdens het nieuwjaarsconcert zal Johan Toonen na 43 jaar slagwerkinstructeur het stokje overdragen aan Lynyrd Denissen.
De leerlingen van Alem en Rossum oftewel "JuliAlem" laten ook horen wat ze in hun mars hebben onder leiding van hun docent Willy van den Dungen.

Het concert zal plaatsvinden in dorpshuis "De Drie Linden" te Alem en begint om 11.00 uur. De entree is gratis. U bent van harte uitgenodigd dit concert bij te wonen.
Fanfare Alem2 maanden geleden
Nog even nagenieten! Foto´s gemaakt door Bert Kerkhof. #concoursveldhoven #eersteprijs
Fanfare Alem2 maanden geleden
Een prima resultaat voor Fanfare Alem! 81,9 punten wat goed is voor een 1e plaats! De vereniging is trots op alle muzikanten die intensief gerepeteerd hebben de afgelopen periode. Ook ons publiek van vandaag bedankt voor jullie steun!
Fanfare Alem2 maanden geleden
In alle vroegte vanmorgen vertrokken naar Veldhoven. Inmiddels hebben we een mooi optreden achter de rug. Prima gespeeld! Wij zijn tevreden!